| Misafir sohbet topiği | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Olesya_Vanessa Vanessa ve Olesyacı Admin
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 29 Nerden : Nereye:D Hobi : Tek işim Vanessa ve Olesya Lakap : Kuju AGUCUK Hayvanınız : Hangi Takımlısın : Karma Puan : Avatar puanı : İmza puanı : Dostluk gücü : En sevdiğin hsm karekteri : 2. en sevdiği hsm karekteri : Kankalarınız : Ashley_Elizabeth-simge
Pashley Tisdale-Pelin
JeLLyboN:Melisa
rockstar:Melina
Ezgi_Ashley:ezgi
Begüm+Ash:begüm Kayıt tarihi : 04/02/08
| Konu: Misafir sohbet topiği Salı Ağus. 05, 2008 2:56 am | |
| misafirler üye olun. mutlu olun. sitenin tamamını görün. küfür yada site adı yazmayın. mesajınızı silerim. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 29 Nerden : Nereye:D Hobi : Tek işim Vanessa ve Olesya Lakap : Kuju AGUCUK Hayvanınız : Hangi Takımlısın : Karma Puan : Avatar puanı : İmza puanı : Dostluk gücü : En sevdiğin hsm karekteri : 2. en sevdiği hsm karekteri : Kankalarınız : Ashley_Elizabeth-simge
Pashley Tisdale-Pelin
| Konu: Geri: Misafir sohbet topiği Çarş. Ağus. 06, 2008 6:00 am | |
| terbiyesiz. mesajını kimse görmeden editledim. | |
|
| |
sude Misafir
| Konu: Geri: Misafir sohbet topiği Çarş. Ağus. 06, 2008 7:18 am | |
| merhaba adım sude. üye olmaya çalışıyorum ama bu foruma erişiminiz kısıtlanmıştırtır diyor. ben bu siteyi ilk defa google da gördüm. ve hiç üye olmadım. |
|
| |
Begüm_Ashley Ashleyci Admin
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 28 Hangi Takımlısın : Karma Puan : Avatar puanı : İmza puanı : Dostluk gücü : En sevdiğin hsm karekteri : 2. en sevdiği hsm karekteri : Kayıt tarihi : 04/02/08
| Konu: Geri: Misafir sohbet topiği Çarş. Ağus. 06, 2008 7:51 am | |
| canım sen banlı üye filan mıydın önceden neyse en çok hangi karekteri seviyorsun sen üye olmayı tekrar dene | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 28 Hangi Takımlısın : Karma Puan : Avatar puanı : İmza puanı : Dostluk gücü : En sevdiğin hsm karekteri : 2. en sevdiği hsm karekteri : Kayıt tarihi : 04/02/08
| Konu: Geri: Misafir sohbet topiği Çarş. Ağus. 06, 2008 7:52 am | |
| banlı olduğun kesin hem resminde beli oluyor | |
|
| |
JeLLyboN Moderatör
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 29 Lakap : Mounix Hayvanınız : Hangi Takımlısın : Karma Puan : Avatar puanı : İmza puanı : Dostluk gücü : En sevdiğin hsm karekteri : 2. en sevdiği hsm karekteri : Kankalarınız : Yok Kayıt tarihi : 15/07/08
| Konu: Geri: Misafir sohbet topiği Perş. Ağus. 07, 2008 12:44 am | |
| simgecim. buraya misafirler yazı yazabiliyor. o bir misafir. ama bu sitede 2 tane banlı üye var diye biliyorum. biri gamze denen kız (tanımıyorum) öbürüde bana ö.m den reklam yapan kız. adı sanem miymiş neymiş onunda. idil de onu ip adresinden banlamıştı girmesin siteye diye. | |
|
| |
Pashley Tisdale-Pelin
| Konu: Geri: Misafir sohbet topiği Cuma Ağus. 22, 2008 3:16 am | |
| - Alıntı :
- simgecim. buraya misafirler yazı yazabiliyor. o bir misafir. ama bu sitede 2 tane banlı üye var diye biliyorum. biri gamze denen kız (tanımıyorum) öbürüde bana ö.m den reklam yapan kız. adı sanem miymiş neymiş onunda. idil de onu ip adresinden banlamıştı girmesin siteye diye.
melisa haklı hem simge banlı olduğun resiminden belli diyorsun ama tüm misafirlerin resimi öyle. mantıklı konuş. | |
|
| |
ASHLEY_E Misafir
| Konu: YU Perş. Eyl. 18, 2008 2:43 am | |
| İDİL MELİSA BEN SİMGE HESABIMI AÇAMIYORUM YARDIM EDİN LTFN |
|
| |
| Konu: Geri: Misafir sohbet topiği Perş. Eyl. 25, 2008 10:58 am | |
| | |
|
| |
Ashley_Miley Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 28 Hayvanınız : Hangi Takımlısın : Karma Puan : Avatar puanı : İmza puanı : Dostluk gücü : En sevdiğin hsm karekteri : 2. en sevdiği hsm karekteri : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Misafir sohbet topiği Paz Eyl. 28, 2008 10:06 am | |
| adminim hoş geldin | |
|
| |
Pashley Misafir
| Konu: Geri: Misafir sohbet topiği Cuma Ocak 09, 2009 8:19 am | |
| idil ben pelin lütfen yardım et şule salağı şifremi çaldı |
|
| |
Ashley_Miley Mod Adayı
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 28 Hayvanınız : Hangi Takımlısın : Karma Puan : Avatar puanı : İmza puanı : Dostluk gücü : En sevdiğin hsm karekteri : 2. en sevdiği hsm karekteri : Kayıt tarihi : 19/08/08
| Konu: Geri: Misafir sohbet topiği Paz Ocak 18, 2009 6:46 am | |
| ben simge giremiyorum adresime buna yönetim paneli koyun bu benim üeliğim olsun pelininkinideyap | |
|
| |
| Misafir sohbet topiği | |
|